Pàgines

dimarts, 9 de setembre del 2008

Coloma Lleal i Mar Serra "A dues veus"

El proper 18 de setembre Poesia i cia...08 presenta, A DUES VEUS un espectacle poètic-musical a càrrec de la poeta Coloma Lleal i de Mar Serra al piano.

Coloma ha escrit obres de divulgació lingüística i de recerca. També ha donat a conèixer poesies en diferents obres de conjunt (la darrera: Quintet, Badalona, Pont del Petroli). Ha col·laborat amb artistes plàstics (amb el pintor Josep Uclés per a l’exposició "Històries d’olors", 1987; amb l’escultor Camí per a l’obra "Baetulo", Badalona, 1991 i l’exposició "Idolatries", Manresa, 2005) i ha publicat els reculls: Poemes (París, ed. Foc Nou, 1967), Dels dels sons (Badalona, Els llibres del litoral, 1987) i Com si fos una elegia (Badalona, Ed. Fet a mà, 2001).
Mar Serra ha actuat en diversos recitals com a solista i en grups de cambra amb els músics Lluna Aragón i Albert Rodríguez, violinista amb el qual ha obtingut el 1er premi en el Xè Concurs de Música de Castellterçol i el premi al millor duo català en el 50è Concurs Internacional Maria Canals.





A dues veus
Coloma Lleal + Mar Serra
Dijous, 18 de setembre a les 21 h
Teatre Zorrilla
(entrada pel carrer de Sant Miquel)
entrada lliure